Bilforsikring

Bilforsikring

Vi tilbyr knallgode, prisvinnende vilkår, lynrask opptjening av bonus og leiebil i hele reparasjonstiden.

Dette dekker forsikringen

Med bilforsikring fra Frende får du alle de gode og viktige dekningene til svært konkurransedyktige priser, i tillegg til markedets raskeste bonusopptjening.
Er du usikker på hvilken forsikring du skal velge? Kasko eller delkasko - ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for deg.

Fra 01.01.2023 gir bilforsikring fra Frende deg blant annet:

  • 60 % startbonus
  • Sikkerhetsrabatten for de som ikke har fører under 24 år er satt ned til 23 år

Best på skadeoppgjør!

Vi er der når du trenger oss mest. Frende har for tredje år på rad landets beste skadeoppgjør og har de mest fornøyd forsikringskundene. 

Melde bilskade?

Kontakt oss på 55 15 36 00. Vi hjelper deg når som helst, hele året. Du kan også melde bilskade på nett.

Meld bilskade

Norges beste bilbonus!

Bonusopptjeningen på bilforsikringen i Frende er Norges raskeste. Bonus betyr rett og slett hvor stor rabatt du får for å kjøre skadefritt. Allerede etter tre år rykker du opp fra 70 til 75 prosent med Frende bilforsikring. 

Mer om Frendes bonusopptjening

Vilkår bilforsikring

100 % leiebil

Med leiebildekningen i Frende har du bil i hele reparasjonstiden. 

Du har hatt et uhell med bilen og den har havnet på verksted. Skaden er verre enn først antatt og verkstedet må bestille deler. Dagene går, frustrasjonen stiger. Selv om bilen din er på verksted står jo ikke livet ditt på vent. Du må fortsatt levere og hente i barnehagen, handle mat for en eldre tante som er dårlig til beins og helgens hyttetur er vanskelig å avlyse. Med leiebildekning i Frende slipper du å bekymre deg for noe av dette.