Meglerhuset Nylander

TOS + Meglerhuset Nylander

Den 7.september signerte vi ny samarbeidsavtale med Meglerhuset Nylander. De vil opprette nytt salgskontor i våre lokaler på Tynset og har ambisjoner om å ta minst 50 % av markedet.

Vi har vært uten meglersamarbeid etter at Aktiv valgte å legge ned sitt kontor på Tynset. For oss som bank er det derfor en viktig brikke som nå er på plass, via samarbeidet med Meglerhuset Nylander. De er allerede etablert med avdelingskontor på Røros og satser nå lenger sør i Nord-Østerdalen.

Meglerhuset Nylander kommer til å søke etter en ny medarbeider i Nord-Østerdal som vil få sin kontorplass ved våre lokaler på Tynset. Dette tror vi vil være en attraktiv stilling og en god mulighet til å ta markedsandeler. Inntil en ansettelse er på plass vil kundene som ønsker meglertjenester bli håndtert fra  Røros kontoret.

Ønsker dere meglertjeneste fra Meglerhuset Nylander eller lurer på noe rundt vår nye samarbeidspartner. Kan dere ta kontakt med oss pr. tlf og e-post. Dere er også hjertelig velkommen innom et av våre kontorer.

Vi ser frem til og samarbeide med Meglerhuset Nylander og takker for tilliten.